lundi 7 décembre 2009

Bouteille double ouverture | Kai-yu Lei


Le nouveau concept de double bouteille ouverture est simple et utile pour des produits comme le ketchup, la moutarde, la mayonnaise ou pour tout autre type de sauce épaisse. Il s’agit d’un concept du designer Kai-invention Yu Lei.

Lorsque le contenu est presque vide, vous tournez simplement votre bouteille à l'envers et pressez. Le contenant est transparent, de sorte que vous pouvez voir combien de votre sauce il reste dans la bouteille. images via popsop.comThe new Dual-open bottle concept is simple and useful for products like ketchup, mustard, mayonnaise or any other type of sauce which is hard to get from the bottom of the bottle. Usually you have to throw it into your trashcan, but with the designer Kai-yu Lei’s invention you can forget about that.
Now you just turn your bottle upside down and squeeze the rest of the products from the top. With two openings on both sides you can have some more of ketchup, even if the volume is little — up to the last drop. The container is transparent, so you can see how much of your favorite sauce is left inside. text + images via popsop.com

3 commentaires:

LinaMon a dit…

They should do this also with toothpaste!

pertedetemps a dit…

Why? Is it so bad to turn the product once it's getting empty? Two plastic openings seem like a big waste to me... :/

kr3var a dit…

sinon il y a les emballages tomato ketchup... un seul bouchon vers le sol et le problème est réglé.
tchao!

Enregistrer un commentaire